domingo, 15 de abril de 2012

AO CHEGAR A ROMA: UNHA PIZZA

Como xa sabedes Félix está en Roma e, no noso obradoiro de cociña dos venres, queríamos comezar a familiarizarnos coa comida italiana elaborando a máis típica. No libro “Pizza”, presentado nunha replica de caixa de pizza que inclúe cun cortapizza que non dubidamos en empregar, vimos que as hai de moitas clases: margarida, catro estacións… incluso unha chamada tola. Aínda que xa somos uns cociñeiros con experiencia, decidimos empezar cunha sinxeliña: "minipizza de xamón e queixo". Primeiro, coma sempre, traballamos a receita. Despois de lavar ben as mans e limpar as mesas, simplemente tivemos que untar a salsa de tomate, cortar o xamón cocido e o queixo, engadir o ourego e… xa estaban listas para torrar…Tras o éxito que tiveron e o moito que lle gustaron a todos, estamos planeando establecer o “mes da pizza” e dedicar varias sesións do noso obradoiro a este rico alimento italiano.

No hay comentarios:

Publicar un comentario